نسخه های مادربزرگ ها که علم هم تاییدشان می کند!

حتما شما هم مثل همه ی انسان های دنیا، به یاد دارید اقداماتی را که مادر بزرگهایتان برای سلامت بدن و یا درمان بیماری انجام می دادند. آنها بی دلیل از روش های محبوب خود استفاده نمیکردند و تمام آن ترفندها اثراتی داشته که امروزه توسط متخصصان و تحقیقات علمی ثابت شده است. در این بخش به همان ترفندها اشاره خواهیم داشت.

نسخه درمانی قدیمی

۱- خوردن روزانه یک عدد سیب

مصرف روزانه یک عدد سیب در روز برای همه بزرگسالان ۵۰ سال و بالاتر از بروز حدود ۸۵۰۰ مرگ ناشی از بیماری های عروقی مثل حملات قلبی و سکته مغزی در انگلستان جلوگیری می کند یا حداقل آنها را به تعویق می اندازد.

۲- سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی

سوپ شاید شما را درمان نکند اما در روند بهبودی نقش بسزایی دارد. دانشمندان تازه فهمیده اند که یک کاسه سوپ به کاهش التهاب ریه ها کمک می کند. تصور می شود که سوپ مرغ فعالیت گلبول های سفید خون که می تواند باعث التهاب شود را کُند می کند.

۳- عسل برای سرفه

یک آزمایش نشان داد که عسل می تواند حتی بهتر از دارو عمل کند. محبوبترین داروی سرفه یعنی دکسترومتورفان در رویارویی با عسل از میدان خارج شد. این داروی خانگی می تواند علائم سرماخوردگی و سرفه را تسکین داد.

محققان معتقدند چسبندگی و ویسکوزیته عسل به بهبود سرفه کمک می کند و از طرفی هم آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در آن روند بهبودی را تسریع می کنند.

۴- روغن جگر ماهی یا همان روغن ماهی

وارن مگینین، یک متخصص تغذیه بالینی استرالیایی می گوید که دانشمندان در حال حاضر در حال بررسی خواص دارویی پنهان در پس نوش دارو هایی هستند که قرن ها است کاربرد دارند.

این متخصص میگوید:مادربزرگ های ما روزی یک قاشق روغن جگر ماهی کاد می خوردند. شواهد امروز نشان می دهد که روغن جگر ماهی می تواند یکی از ایمن ترین و آسان ترین راه ها برای افزایش سلامت قلب، افزایش کارایی مغز و تقویت سیستم ایمنی باشد.

گفتنی است کشف خواص روغن جگر ماهی کاد تحول شگرفی به حساب می آید زیرا مطالعات اخیر نشان داده است که این روغن سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و همین طور مقادیر طبیعی ویتامین A و ویتامین D است که مزایای زیادی برای سلامتی دارند.

در یک آزمایش بالینی که داده های مربوط به بیش از ۲۱۰۰۰ فرد نروژی در آن جمع آوری شده است، نشان می دهد که استفاده منظم از روغن کبد ماهی کاد با علائم افسردگی در تضاد است.

یک آزمایش بالینی دیگر بر روی ۳۴۱ زن باردار نشان داد که مصرف روغن جگر ماهی در دوران بارداری و شیردهی توسط مادر ممکن است برای رشد ذهنی کودکان مفید باشد.

بین سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۴، محققان نزدیک به ۴۰،۰۰۰ مرد سوئدی را مورد آزمایش قرار دادند و جزئیات رژیم غذایی شان را ثبت کردند. مردانی که مقدار متوسطی ( حدود ۰.۳ گرم در روز ) از اسید های چرب امگا ۳ موجود در روغن کبد ماهی کاد و سایر روغن های ماهی را مصرف می کردند، در مقایسه با افرادی که اصلا از اسیدهای چرب امگا ۳ استفاده نمی کردند یا از این مکمل در رژیمشان به میزان بسیار کم وجود داشت، کمتر دچار نارسایی قلبی می شدند.

آقای مگین می گوید:”با اینکه هم روغن ماهی و هم روغن جگر ماهی هر دو منابع خوبی از امگا ۳، EPA و DHA هستند، هر کدام نسبت های متفاوتی دارند، یعنی روغن کبد ماهی به طور کلی ۵۰٪ DHA نسبت به EPA بیشتر دارد، در حالی که روغن ماهی به طور کلی ۵۰٪ EPA نسبت به DHA بیشتر دارد”.

این بدان معناست که روغن کبد ماهی علاوه بر ویتامین A و D ارزشمندش، برای بهبود عملکرد و سلامت مغز و سیستم عصبی و همچنین سلامت کلی همه سلول های بدن از جمله سلول های پوست و غدد که به DHA بیشتری نیاز دارند، مفیدتر است. با این که روغن ماهی، حاوی EPA بالاتری است اما ممکن است به طور خاص و فقط برای بهبود شرایط التهابی مثل آرتریت و بیماریهای خود ایمنی مصرف شود.

محتوای طبیعی ویتامین A و D روغن کبد ماهی کاد برای بینایی، استحکام استخوان ها و تعادل کلی سیستم ایمنی بدن مثل بهبود زخم و افزایش مقاومت در برابر آلرژی ها و عفونت ها هم مفید است.

منبع: نمناک

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آمارگیر وبلاگ

پیمایش به بالا