۱۱:۱۱ – ۰۸ آذر ۱۴۰۳
مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان صبح امروز با حضور در مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی اظهار کرد:بر اساس تجربههای که داریم خانههای بهداشت را در گذشته با مشارکت مردم ایجاد میکردیم و قصد داریم اکنون فضاهای مورد نیاز آموزش را هم با مشارکت مردم در تمامی کشور در یک سال آینده به سرانجام برسانیم.
فضاها برای آموزش در تمام نقاط کشور را برنامه ریزی کردیم و در این زمینه با استانداران هم جلساتی خواهیم داشت و نتایج هم حتما اعلام خواهد شد.
اکنونی بحثی وجود دارد که نوع آموزش در مدارس باید به چه شکلی باشد. روندی که شکل کنونی اموزش ایجاد کرده است را دیدهایم. طبیعتا اگر بخواهیم راه دیگری داشته باشیم باید برنامههای متفاوتی در سطح آموزش داشته باشیم. صحبتهایی داشتیم که دانشگاهها و سایر سازمانها و مردم به ما ایده دهند که ساختار این آموزشگاههای ما به چه شکل باشد.
وی افزود: همچنین با کارشناسان مختلف هم در آموزش و پروزش و هم در علوم پزشکی جلساتی داشتیم و بحث ما این است که برای رفع بی عدالتی بین مدارس دولتی و غیر دولتی چه کار میتوانیم انجام دهیم؛ و ایجاد این خانههای اموزش شاید بتواند کمکی در این زمینه باشد.
رئیس جمهور تاکید کرد:در رابطه با سلامت با وزارت بهداشت جلساتی داشتیم و طبق قانون اگر سهم بهداشت و درمان را درست اجرا کنیم و اتفاقات خوبی را شاهد هستیم. در وزارت بهداشت مشکل و بحث آن است که سطح بندی و ارجاع و مکانیسم پرداخت و پرداختهای فردی به چه شکل خواهد بود و میتوانیم اینها را اصلاح کنیم و جلسات مختلفی هم با وزارت بهداشت باید بگذاریم.
وی افزود: فرهنگستان علوم پزشکی خیلی هم میتواند به ما کمک کند و این فرهنگستان به عنوان بازوی لایحهها وبرنامههای مورد طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهد بود. همه طرحها اول به این فرهنگستان باید بیاید. در تلاش هستیم برای وزارت علوم هم چنین فرهنگستانی مانند فرهنگستان علوم دزشکی نیز ایجاد کنیم ضمن اینکه فکر و اندیشه افراد حاضر در این فرهنگستانها مهم است و اگر قرار است ایدهای داشته باشیم باید از این فرهنگستانها گرفته شود.
پزشکیان تاکید کرد: طبیعتا باید دانشگاهیان راه حلها را به ما بدهند. نمیشود که ۴۵ سال از انقلاب گذشته باشد و مشکلات بیشتر شده باشد و یک جای کار میلنگد که اینجا هستیم باید بتوانیم تفکر درست را از کارشناسان بگیریم و نباید منشکل داشته باشیم.
وی تاکید کرد: ما به دنبال آن هستیم که حرف درست را پیدا کنیم و قبول کنیم و آن را درست اجرا کنیم. تقوا یعنی حرف درست را به درستی اجرا کردن و برای خدا و مردم انجام کار دادن. ما باید مشکلات مردم را حل کنیم و مقصر هستیم که اگر حل نشده باشد. من و امثال من اکنون در فشار شدیدی هستیم برای حل مشکلات مردم
ما به دنبال آن هستیم که تلاش کنیم و هر چه میتوانیم در پاسخ گویی به مشکلاتت مردم بهترین اقدامات را انجام دهیم و این وظیفه ما است.
اگر به مردم اعتماد کنم و مردم به من اعتماد کنند آنها حتما به ما کمک میکنند. با مردم باشیم. رهبری عنوان کردند تولید با مشارکت مردم درست میشود و تلاش میکنیم که به نیازها و مشکلات مردم پاسخ درست دهیم.