۰۸:۲۰ – ۰۸ آذر ۱۴۰۳
به نقل از سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران؛ مسعود حقلطفی مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران گفت: یکی از ماموریتهای غیرمستقیم معاونت فنی و عمرانی به عنوان بازوی اجرایی شهرداری تهران تامین سرانههای شهری از جمله ساخت پارکینگهای طبقاتی است که همزمان با سایر اقدامات عمرانی مورد توافق با سایر سازمانها، شرکتها و پروژههای فرامنطقهای مناطق ۲۲گانه در دست اقدام است.
وی با اشاره به تلاش برای تکمیل طرحهای نیمهتمام ادوار گذشته در دوره ششم مدیریت شهری افزود: تکمیل و بهرهبرداری از پارکینگهای نیمهتمام و بزرگ سطح شهر به عنوان نیاز مبرم شهروندان در دهه ۹۰ به طور نیمهکاره باقیمانده بود به همین واسطه این طرحها در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.
به گفته وی، تکمیل و بهرهبرداری از پارکینگ زیرسطحی ۵۵۰ دستگاهی امیرکبیر در مهرماه سال ۱۴۰۱ از جمله این پروژهها بود. همچنین تکمیل پروژه پارکینگ نیایش در مجاورت پردیس سینمایی ملت نیز در دستور کار قرار دارد.
افتتاح پارکینگ طبقاتی مینایی پس از ۱۲ سال
حقلطفی همچنین به افتتاح پارکینگ طبقاتی مینایی پس از ۱۲ سال اشاره کرد و گفت: یکی از مطالبات جدی شهروندان مناطق جنوبی پایتخت احداث پارکینگ طبقاتی است که پارکینگ طبقاتی مینایی پس از ۱۲ سال در محله فرسوده اتابک مود افتتاح و بهرهبرداری قرار گرفت.
وی اظهار کرد: به دلیل فشردگی ساخت و ساز در بافتهای فرسوده همواره شهروندان با کمبود جای پارک برای خودروهای خود مواجه میشوند که با اقدامات مدیریت شهری تلاش شد این پارکینگ طبقاتی با ظرفیت ۴۲۰ خودرو در مجاورت بزرگراه امام علی (ع) در محله اتابک افتتاح شود.
مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ادامه داد: طرح احداث پارکینگ طبقاتی مینایی در سال ۱۳۸۸ توسط سازمان نوسازی شهر تهران شروع شد که حدود ۲ سال بعد از گودبرداری این مجموعه به علت مشکلات مالی طرح به طور کامل متوقف شد. اواخر سال ۹۷ نیز این طرح به سازمان مهندسی عمران شهرداری تهران واگذار و از سال ۹۸ عملیات اجرایی آن شروع شد. کار عمده این طرح در همین سال با اقدامات تکمیلی صورت گرفت و این پارکینگ طبقاتی در اختیار شهروندان تهرانی در مناطق جنوبی قرار گرفته است.
وی مساحت این پارکینگ را بیش از ۲ هزار مترمربع اعلام کرد و افزود: این طرح در هفت طبقه و ۱۶ هزار مترمربع زیربنا اجرایی و عملیاتی شد. ارزش ریالی این طرح حدود ۶ هزار میلیارد ریال است و هزینه ساخت آن نیز از گذشته تا به امروز حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال بوده است.