۰۷:۰۰ – ۰۹ آذر ۱۴۰۳
در بحبوحه تولید سریال «سلمان فارسی» به عنوان مجموعه الف ویژه سازمان صداوسیما که داوود میرباقری، کارگردان و فیلمنامهنویس کشورمان سخت مشغول پیش بردن آن بود و طبق آخرین خبرها پیش تولید و نگارش مجموعه حجاز آغاز شده بود، ناگهان خبر توقف سریال بخاطر فوت جمیله حجی، همسر داوود میرباقری منتشر شد.
در میان ابراز همدردی هنرمندان، مدیران و مسئولان کشور به کارگردان مطرح کشورمان، ابلاغ تسلیت حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب معظم اسلامی به آقای میرباقری به چشم خورد. سید مهرداد سید مهدی، مدیر روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری در صفحه شخصی خود در فضای مجازی اعلام کرد: «در تماس تلفنی که از دفتر رهبر انقلاب اسلامی با آقای داوود میرباقری کارگردان نامی کشور گرفته شد، تسلیت حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت درگذشت همسر گرامی ایشان، ابلاغ شد».
رهبری در طی پنج سال اخیر در میان حجم انبوه پیامهایی که برای عالمان، مبارزان و انقلابیون داشتند، از هنرمندان غافل نبودند و در حوادث مختلف پیام تسلیت خود را به خانوادههایشان ابلاغ میکردند. مثلاً در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۴۰۲ پیام تسلیت رهبری برای مجید مجیدی، کارگردان سینما بخاطر درگذشت مادرشان ابلاغ شد. یا وقتی عباس براتیپور از پیشکسوتان شعر آئینی و انقلابی درگذشت، ایشان فوت این شاعر را به خانوادهشان تسلیت گفتند.
پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت میرزا حسین کریمی شاعر طنزپرداز، سید رضا موید شاعر آیینی، حبیبالله صادقی هنرمند انقلابی کشور، نادر طالبزاده پژوهشگر و هنرمند انقلابی، به یوسفعلی میرشکاک شاعر و نویسنده بابت درگذشت فرزندش و … از دیگر مصادیق توجه ایشان به هنرمندان کشورمان است.
رهبر معظم انقلاب در طی ۳۵ سالی که زمام رهبری جامعه ایران را به عهده داشتند، به مقوله فرهنگ و هنر توجه داشتند و با هنرمندان در مناسبتهای مختلف نشست و برخاست داشتند، که برخی از آنها در مستندهای غیر رسمی انعکاس یافته است.
رصدهای مداوم، ریزبینی و حساسیت ایشان به گونهای است که هرجا نقطه قوت یا کم و کاستی میدیدند، به گوش مسئولین میرساندند تا پیگیریهای لازم انجام بشود.
نمونه اخیر آن تاکید ایشان بر تولید آثار ماندگار فرهنگی بود، که در همایش بینالمللی جناب «جعفر بن ابیطالب» تاکید کردند که دستگاههای فرهنگی و هنری همچون صداوسیما زندگانی چنین مفاخر تاریخی را دستمایه سوژه برای تولید فیلم و سریال قرار هند.
خبرنگار: نفیسه خلیلی